logo
RNTV Live

CSM Petrolul Ploieşti – CSU Sibiu 73-85

rnews

CSM Petrolul Ploiești nu a reușit victoria care i-ar fi asigurat prezența în primele 10 formații ale Ligii Naționale de Baschet Masculin. Ploieștenii au fost învinși de CSU Sibiu, la o diferență de 12 puncte.

Elevii lui Mihai Popa au pierdut, scor 73-85, meciul decisiv cu CSU Sibiu.

Sibienii au început meciul mai bine, conducând din primele minute şi meciul s-a transformat într-o continuă cursă de urmărire pentru petroliști. A contat mult și accidentarea suferita de Veljko Brkic, coşgheterul echipei ploieștene încă din primul sfert al partidei, el revenind pe parchet abia spre final, dar nu la capacitate maximă.

Ploieștenii vor avea o săptămână de pauză, urmând ca mai apoi să participe în play-out-ul Ligii Naţionale alături de celelalte trei echipe ce merg din Conferinţa A, CSM Târgu Mureş, CSM Miercurea Ciuc şi CSM Târgu Jiu, şi cele patru formaţii ce vor veni din Conferinţa B. Certitudini sunt CSM Focşani şi ABC Laguna Bucureşti, celelalte două urmând să se afle după etapa din weekend.

După faza a doua a campionatului, în play-out se va juca în sistem eliminatoriu, „3 din 5”. Ultimele două clasate vor retrograda în eşalonul secund.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor