Ploiești, 28 septembrie 2024 – CSM BBA Petrolul Ploiești își începe mâine parcursul în noua ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin – Getica 95, întâlnind CSM Corona Brașov în Sala Sporturilor Olimpia, de la ora 18:00. Aceasta este o revanșă după meciul din Cupa României, câștigat de brașoveni cu 86-73.

Echipa ploieșteană a suferit câteva modificări în lot, renunțând la Daniel Hornbuckle și aducându-l pe Demarkus Stuckey Jr. și pivotul Andrija Matic. De asemenea, Petre Kiss, absent în ultima confruntare din cauza unei accidentări, este acum disponibil pentru joc.

Corona Brașov va căuta să își revanșeze începutul dezamăgitor de sezon, pierzând în prima etapă la Sibiu cu 68-77. Managerul secției de baschet, Ionuț Ivan, a subliniat importanța promovării jucătorilor tineri din Ploiești și a așteptărilor mari de la echipă.

Accesul la meci este liber, iar partida poate fi urmărită și online pe canalul de YouTube al Federației Române de Baschet. Arbitrii delegați sunt Laurențiu Grigoraș, Dragoș Barbu și Alina Ioana Dekany.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews