logo
RNTV Live

Prietenie interzisă?

0017730705
Cristian Anghelescu

Una dintre cele mai pline de substanță imagini parvenite de la Rio de Janeiro este aceea în care o gimnastă din Coreea de Nord și una din Coreea de Sud și-au făcut un selfie!

Devoalată de către cotidianul belgian Le Soir, fotografia dintre nord-coreeanca Hong Un-jong și sud-coreeanca Lee Eun-ju ar putea să constituie un prilej de răzbunare din partea dictatorului nord coreean Hong Un-jong, conducătorul nefiind la primul derapaj de acest gen!

Cum bine se știe, relațiile dintre Coreea de Sud și Coreea de Nord sunt extrem de încinse, de zeci de ani. Ori, prin fundamentul lor, Jocurile Olimpice sunt definite ca fiind o competiție a celor mai buni sportivi – la toate disciplinele – spiritul luptei pentru victorie animând și cele mai încordate temperamente. Totul prin fair play și prin toleranță! Ori, ambele sportive au arătat că prietenia este mai presus de orice iar exemplul acestora – simpla poză – ar trebui să devină virală și să-i înmoaie și pe șefii statelor coreene!

sursa foto: news.trust.org

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor