logo
RNTV Live

CS Blejoi, meci amical cu Dinamo București pe 4 februarie

327956837_1486871941843559_1709101921743472031_n
Ștefan Petre

A treia formație prahoveană care dispută un meci amical cu Dinamo (nume de legendă al fotbalului românesc aflat însă în prezent în divizia secundă) este CS Blejoi.

0-0 cu CS Păulești și 1-1 cu CSO Plopeni au fost rezultatele înregistrate de dinamoviști în primele două jocuri amicale în această perioadă de pregătire. „Câinii roșii” urmau să joace un meci de verificare contra Gloriei Buzău, doar că adversarii au plecat în cantonament în Bulgaria – astfel, s-a stabilit un alt meci amical, în compania echipei CS Blejoi. Meciul va avea loc sâmbătă, 4 februarie, la ora 12:00, la CNF Buftea.

Echipa prahoveană antrenată de Răzvan Vlad se află la ora meciurilor de verificare cu formații de eșalon secund. Dacă amicalul cu Metaloglobus, de săptămâna trecută, a fost anulat din cauza vremii, astăzi s-a disputat acela cu Unirea Slobozia, urmând alte teste pentru jucători.

„Antrenament în loc de CSM Slatina, CS Blejoi în loc de Gloria Buzău

Calendarul meciurilor amicale, anunțat la reunirea lotului dinamovist, a suferit modificări în ultimele zile, fie din cauza condițiilor meteo nefavorabile (Progresul Spartac), fie din cauza schimbărilor apărute în programul de pregătire al adversarilor (CSM Slatina și Gloria Buzău).
În aceste condiții, echipa antrenată de Ovidiu Burcă își va continua ședințele de pregătire pe terenul sintetic de la CNF Buftea și în cantonamentul de la Săftica, urmând să joace sâmbătă, 4 februarie, un meci amical împotriva prahovenilor de la CS Blejoi (Liga 3).” se arată pe pagina de Facebook a echipei Dinamo.

Sursă: https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-si-a-ajustat-programul-de-pregatire-dupa-ce-i-au-picat-si-amicalele-cu-csm-slatina-si-gloria-buzau-cainii-si-au-stabilit-un-nou-adversar-19259261

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor