logo
RNTV Live

Criza parcărilor din Ploiești îi lasă pe handicapați fără locuri

parcare_handicapati
Ciprian Radu

Insuficiența locurilor de parcare în centrul Ploieștiului duce la situații umilitoare.

Sunt destui șoferi care, sătui să bată străzile din Centru în căutarea unui loc de parcare cu plată, nu mai țin cont de nimic și lasă mașina pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități. Evident, punându-le tocmai pe acestea în situația de a vâna un alt loc!

Poliția și-a propus să monitorizeze cu atenție locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilități, iar amenzile date în ultima vreme sunt destul de consistente.

Asta nu rezolvă însă problema parcărilor  și se vor găsi mereu oameni suficient de disperați sau de … needucați să-i lase pe handicapați fără locuri.

Monitorizarea locurilor pentru persoane cu dezabilități face parte dintr-o acțiune mai amplă a Poliției Rutiere Ploiești pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale privind oprirea și staționarea autovehiculelor.

Într-o astfel de operațiune, agenții au aplicat 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.565 lei, au reținut un permis de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Foto> iPloiesti.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor