logo
RNTV Live

Criza energetică prin ochii deputatului Grațiela Gavrilescu. Soluții/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Criza energetică prin ochii deputatului Grațiela Gavrilescu. Soluții

În actualul context al crizei energetice, deputatul Partidului Umanist Social Liberal, Grațiela Gavrilescu, fostul ministru al Mediului, susține că autoritățile centrale ar trebui să-și îndrepte atenția mai mult către cadrele didactice și studenții din cadrul Universității Petrol și Gaze din Ploiești.  Parlamentarul PUSL este de părere că soluțiile pentru a trece mai ușor peste această perioadă ar trebui să vină de la specialiști, iar acești specialiști cu siguranță pot fi găsiți în cadrul UPG Ploiești.

Criza energetică prin ochii deputatului Grațiela Gavrilescu. Soluții

Deputatul Partidului Umanist Social Liberal, Grațiela Gavrilescu, susține că, în actuala criză energetică, autoritățile centrale ar trebui să asculte și părerile specialiștilor din cadrul Universității Petrol și Gaze din Ploiești înainte să ia vreo decizie care ar putea costa scump România.

Parlamentarul PUSL este de părere că România ar putea avea mari probleme în actual criză energetică în cazul în care reprezentanții Guvernului vor lua decizii greșite, fără să-i consulte pe specialiștii din domeniul petrolului și al gazelor.

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti este considerată drept un ambasador pe plan internaţional al învăţământului superior din România, având în vedere unicitatea profilului său, iar în actuala criză energetică poate reprezenta soluție care să ajute țara noastră să treacă mult mai ușor peste această problemă.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor