logo
RNTV Live

Cristina Cochinescu pierde funcţia de consilier local la Ploieşti. Cine îi ia locul

cochinescu
Mihai Constantinescu

Cristina Cochinescu, de la partidul Prahova în Acţiune, pierde funcţia de consilier local la Ploieşti. Aceasta şi-a dat demisia în ședința Biroului Central a Partidului. În cadrul ei, Cochinescu trebuia să fie sancționată pentru faptul că a contestat decizia de desființare a Organizaţiei Ploiești. Astfel, aceasta pierde şi funcția de consilier local.

Formaţiunea politică se confruntă cu un val de demisii ale membrilor PIA Ploiești (inclusiv 30 din cei 34 de pe lista de candidați pentru CL). Practic rămân doar persoanele aduse de Cristian Apostolache.

În acest moment sunt întreprinse măsurile necesare pentru înlocuirea din Consiliul Local Ploiești atât a Cristinei Cochinescu cât şi a lui Răzvan Stănciulescu care a rămas şi el fără mandat după ce a fost exclus din partiul Prahova în Acţiune.

Cele mai mari şanse de a prelua funcţiile de consilier din cadrul CL sunt candidatii: Alexandru Stefan – fost PNL si Cristian Ionescu – fost student Apostolache.

Cei doi foţti consilieri locali, Răzvan Stănciulescu și Cristina Cochinescu, au obținut un mandatele în 2020.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/razvan-toma-stanciulescu-exclus-din-partid/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor