logo
RNTV Live

Răzvan Toma Stănciulescu, exclus din partid

razvan toma
Daniel

Candidatul pentru functia de primar la alegerile din septembrie anul trecut, din partea Partidului “Prahova în acțiune”, a fost exclus din partid.

Vestea este una destul de neașteptata, mai ales ca rezultatul obtinut la alegerile de anul trecut a fost unul surprinzator.

Surse apropiate redactiei noastre vorbesc despre mai multe neintelegeri existente de-a lungul timpului între presedintele partidului, Mihai Apostolache si Răzvan Toma Stănciulescu.

Totodata, a fost emisa si o decizie de dizolvare a organziației municipale, principalele motive fiind urmatoarele:

“În cele două campanii electorale s-a demonstrat că Organizația
Ploieşti nu există in fapt și că activitatea acesteia a fost de fapt sustinută de reprezentantii altor organizații din județ; Organizația Ploieşti a refuzat să contribuie la cheltuielile generale ale Partidului in campania electorală pentru alegerile locale; Organizația Ploiești nu folosește sigla originală a Partidului, nu promovează imaginea Partidului și nu susține nici un coleg din Partid în afară de cei doi reprezentanți ai Organizației din consiliul
local; majoritatea membrilor Organizației Ploiești au fost ignorați, nefiind implicați in activitățile Organizatiei” se arata in decizia semnata de Mihai Apostolache, președintele Partidului “Prahova în Acțiune”.

Decizia de dizolvare a fost însă contestată de către avocatul Răzvan Toma Stănciulescu.

O data cu exluderea din partid, acesta va pierde inclusiv functia de consilier local obtinuta la alegerile din septembrie.

Se pare ca tot acest conflict a inceput in urma rezultatelor alegerilor parlamentare, cand Mihai Apostolache nu a reusit sa surprinda printr-un rezultat comparabil cu cel obtinut de candidatul partidului pentru functia de primar la algerile locale.

Vom reveni cu detalii!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor