logo
RNTV Live

Cristiano Ronaldo, acte umanitare în Siria și Turcia

1_Cristiano-Ronaldo
Ștefan Petre

Fapte impresionante din partea lui Cristiano Ronaldo: renumitul fotbalist a donat un avion plin de provizii victimelor cutremurelor devastatoare din cele două state, dar a îndeplinit și visul unui copil sirian.

Cristiano Ronaldo a luat atitudine după dezastrele care au ucis aproximativ 50.000 de persoane. Atacantul lui Al-Nassr a donat un avion plin cu provizii victimelor, potrivit Daily Mail.

Totodată, fostul atacant de la Real Madrid, Juventus Torino și Manchester United a oferit bani pentru corturi unde să stea oamenii rămași fără locuință, pentru alimente, medicamente, dar și alte necesități.

Celebrul atacant portughez, în prezent legitimat la Al-Nassr (în Arabia Saudită), i-a îndeplinit de asemenea visul lui Nabil Saeed, un copil sirian, care a precizat după cutremurele devastatoare care au lovit atât Siria, cât și Turcia, că marea sa dorință este să-l întâlnească pe cvintuplul Balon de Aur.

Al-Nassr, echipa la care este legitimat în prezent atacantul portughez, l-a invitat pe Nabil Saeed la meciul de pe teren propriu cu Al Batin, câștigat de echipa lui Rudi Garcia, scor 3-1 în etapa 19 din Pro Saudi League. Ulterior, Nabil Saeed a avut ocazia de a-l întâlni pe legendarul fotbalist, pe care l-a îmbrățișat cu această ocazie.

„Când l-am văzut pe Ronaldo, m-am gândit că este un vis. Nu mi-a venit să cred. Nu ştiu când se va termina acest vis. Mi-aș dori ca oricine să îl poată cunoaște pe Ronaldo. Este un om foarte bun”, a declarat Nabil Saeed, potrivit Reuters.

Nabil Saeed și-a anunțat visul de a-l întâlni pe Cristiano Ronaldo prin intermediul unui videoclip, după cutremurele devastatoare care au avut loc la începutul lunii februarie în Siria și Turcia.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor