logo
RNTV Live

Cristian Ganea: ”Sunt consternat! De trei zile, în câteva zone din Ploiești nu mai funcționează iluminatul public”

iluminat stradal (Large)
Oana Stoica

Situație incredibilă la Ploiești. După ce la începutul lunii februarie, contractul de mentenață pentru iluminatul public, pe care municipalitatea îl avea de trei ani cu SGU a expirat, Primăria Ploiești a încheiat un alt contratract.

De această datată cu Luxten. Firma a câștigat licitația pentru asigurarea acestui serviciu în municipiu. Cum însă trăim în România, lucrurile trenează.

”Am primit numeroase semnale de la cetățenii de pe străzile Democrației, Golești și Radu Stanian. De cel puțin trei zile, în zonele respective, iluminatul public nu funcționează. Nu știu de ce contractul cu Luxten nu a devenit operațional, și de ce se ploieștenii sunt obligați să suporte asemenea derapaje”, ne-a declarat Cristian Ganea, viceprimarul Ploieștiului.

Se pare că Luxten ar fi trebuit să încheie o convenție cu Electrica, pentru a avea acces în sistem atunci când sunt avarii. Lucru care nu s-a întâmplat.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor