logo
RNTV Live

Cristian Ganea: ”Dobre ori este prost informat, ori minte cu nerușinare!” Primarul Ploieștiului este acuzat că dezinformează opinia publică

ganea la birou
rnews

Primarul Ploieștiului este acuzat că dezinformează opinia publică.

După ce astăzi, primarul Adrian Dobre a acuzat PSD că risipește iresponsabil banul public, situația la vârful primăriei a devenit mai tensionată ca niciodată.

Dobre a declarat public că licitația pentru externalizarea serviciului de pază al SGU Ploiești este ilegală.

Ba mai mult, că nu există buget pentru așa ceva, dar și că societatea ar vrea să cheltuie mai mulți bani pentru pază decât până acum.

Iată aici declarația video a primarului Adrian Dobre:

https://portal.republikanews.ro/videoadrian-dobre-a-luat-foc-este-de-a-dreptul-infiorator/

Într-o postare publică pe pagina lui de Facebook, Ganea spune că primarul dezinformează în încercarea de a-și face imagine și de a-și discredita adversarii politici.

”Nu îmi plac polemicile!

Dar nu pot asista pasiv la jocul deloc curat pe care l-a adoptat primarul Adrian Dobre în ultima perioadă.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Adrian Dobre a prezentat o situație care nu are nici o legătură cu realitatea.

Ba mai mult, pot afirma cu tărie că, ori este prost informat, ori minte cu nerușinare!

Primarul a insinuat că există un interes al PSD de a externaliza serviciul de pază al SGU Ploiești, și asta pe o sumă fabuloasă și fără respectarea legii.

Mă văd obligat să ripostez, nu doar în calitate de președinte al PSD Ploiești, de viceprimar al acestui oraș, dar mai ales pentru că SGU mi-a fost ”pasat” de către Dobre atunci când a văzut că nu poate gestiona în nici un fel relația dintre Primărie și această societate comercială aflată în subordinea Consiliului Local.

Sau poate că, atunci când mi-a pasat SGU-ul, primarul și-a imaginat că mă va îngropa cu tot cu societate, considerand că nu voi fi capabil să gestionez lucrurile. Iata că soluții exista, daca se vrea!

Este adevărat că se dorește externalizarea acestui serviciu, lucru cu care Dobre a și fost de acord, dar nu pentru vreun ”tun”, ci pentru a se face o economie la bugetul SGU, în încercarea de a redresa societatea.

În acest moment sunt 109 persoane angajate pentru pază la SGU, pe un număr de 22 de posturi fixe şi un post mobil. Asta generează cheltuieli cu paza de 371.000 pe lună.

Externalizând paza, cheltuielile se reduc cu aproximativ 100.000 de lei lunar.

Îi sugerez primarului Dobre să se apuce de treabă și să lase dezinformările.

În doi ani de mandat nu a făcut nimic, iar acum se laudă cu munca altora sau aruncă cu noroi în adversarii politici.” – a publicat viceprimarul Cristian Ganea pe pagina lui de Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor