Fostul internaţional român Cristian Chivu (43 de ani) a anunţat că se desparte de clubul Inter Milano, unde a activat în ultimii șase ani ca antrenor al echipelor de tineret!

„Am început cu echipa Under-14, cei din 2005 (…). Aș spune că aici se încheie parcursul meu la Inter. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au permis să fac acest lucru și celor trei grupuri fantastice de băieți cu care am avut norocul să lucrez. Gata, acum mergem înainte“, a declarat Chivu după ce echipa sa, Inter Primavera, a pierdut în semifinalele campionatului Italiei.

Cristi Chivu a jucat pentru Inter între 2007 și 2014, câștigând tripla campionat, Cupa Italiei și Liga Campionilor în 2010, sub comanda lui Jose Mourinho. În 2018, fostul fundaș al naționalei României a revenit ca antrenor la club, pregătind pe rând echipele U14, U17, U18 și U19.

În privința viitorului său, Chivu nu a oferit prea multe detalii: „Ideile nu lipsesc și nici oportunitățile. Acum voi lua câteva zile de pauză. Au fost șase ani fantastici, în care am pus suflet și toate cunoștințele pe care le aveam. Am încercat să transmit ceva și în același timp am învățat multe de la acești băieți minunați“.

Chivu a mai jucat în cariera sa la CSM Reșița, Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam și AS Roma.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *