logo
RNTV Live

Graţiela Gavrilescu: “Creșterea alocațiilor trebuie să aibă loc IMEDIAT!”

gratiela-gavrilescu-inquam-octav-ganea
Mihai Constantinescu

Graţiela Gavrilescu: “Creșterea alocațiilor trebuie să aibă loc IMEDIAT!”. Sunt tensiuni pe scena politică după ce s-a decis ca majorarea alocaţiilor să să fie anulată. Vă reamintim că anul trecut, Guvernul României a adoptat o ordonanţă de urgenţă care prevedea majorarea locaţiilor. Majorarea urma să se facă în cinci etape.Primele două au fost deja respectate, dar cea de-a treia, din iulie, tocmai a fost anulată.

Deputatul umanist Graţiela Gavrilescu spune că legea trebuie respectată!

“Doamna Raluca Turcan ne-a anunțat, astăzi(n.r. ieri), într-un adevărat slalom printre “explicații” și “argumente”, că majorarea alocațiilor pentru copii este amânată de guvern… la calendrele grecești. Nu, doamnă!Creșterea alocațiilor trebuie să aibă loc IMEDIAT, la nivelul stabilit prin lege încă din ianuarie 2020!Cine vă dă dreptul să ignorați legea?Și cu ce tupeu furați, lună de lună, bănuții- și așa puțini, destinați copiilor?Chiar nu vă mai oprește nimeni și nimic în a abuza de drepturile și răbdarea noastră?Demisia, dacă vă simțiți depășiți de probleme!”, a precizat pe Facebook deputatul umanist Graţiela Gavrilescu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor