logo
RNTV Live

Înființarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Mobilitate Prahova, în linie dreaptă/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Înființarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Mobilitate Prahova, în linie dreaptă

Înființarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Mobilitate Prahova intră în linie dreaptă. Asociația va deservi zona metropolitane din jurul Ploieștiului . Toate cele 14 localități, inclusiv municipiul reședință de județ, au fost de acord cu această asociere. În ceea ce privește viziunea ploieștenilor asupra ADI Mobilitate, aceștia sunt de părere că este absolut necesar ca transportul în comun să fie extins și în afara Ploieștiului.

Înființarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Mobilitate Prahova, în linie dreaptă

 Transport metropolitan și în județul Prahova. Acest lucru va fi posibil în contextul în care autoritățile locale par că au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește înființarea ADI Mobilitate Prahova.

Potrivit vicepreședintelui CJ Prahova, Cristian Apostol, urmează ca amendamentele propuse de autoritățile ploieştene să fie votate atât de localitățile din zona metropolitană, cât și de legislativul prahovean, după care se vor urma toți pașii legali pentru a se înființa ADI Mobilitate Prahova.

Înființarea  Asociației   este văzută cu ochi buni și de cetățeni.

Potrivit vicepreședintelui CJ Prahova, Cristian Apostol, prahovenii mai au de așteptat cel puțin un an pentru a circula cu primele autobuze în zona metropolitană. Asta pentru că autorităților le va lua ceva timp pentru a realiza planul de dezvoltare al mobilității.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor