logo
RNTV Live

Costurile din caminele UPG sfidează perioada grea pe care o traversăm/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Costurile din caminele UPG sfidează perioada grea pe care o traversăm

Studentii din anul I ai Universitatii Petrol-Gaze Ploiesti, care au optat sa stea cazati in camintele institutiei, si-au luat incepand de marti dimineata camerele in primire. Tinerii beneficiaza de conditii hoteliere, Costurile care includ de la acces la internet, frigider si utilitati sfideaza perioada grea financiara pe care o traverseaza tara noastra. Chiar si asa conducerea UPG a decis sa faca economie. A comasat studentii in trei camine, care beneficiaza de centrala proprie, iar becurile au fost schimbate cu cele pe led.

Costurile din caminele UPG sfidează perioada grea pe care o traversăm

Zarva in campusul Universitatii Petrol- Gaze Ploiesti a inceput inca de dimineata. Studentii, insotiti de parinti, sau prieteni, au ajuns in fata caminelor unde vor petrece pe perioada cursurilor urmatorii patru ani. Nu stiau exact ce ii asteapta, insa reactiile au fost pe masura!

Practic viitorii chiriasi nu vor trebui sa vina de acasa decat cu lucruri personale.

Alexandra Ilie si mama sa au stat cu sufletul la gura. Au reusit sa gaseasca un loc in ultimul moment.

Din Ialomita a venit pentru un loc in caminul studentesc si Cătălin Călinescu. A fost incantat de conditiile pe care le-a regasit aici, iar pretul a fost cel care l-a satisfacut pe deplin.

Preturile cazarilor in caminele studentesti ale UPG Ploiesti au crescut in acest an cu un procent de 20%, in functie de tipul imobilului si dotarile existente. Astfel, studentii au putut opta pentru un loc de cazare in camere, cu preturi ce pornesc de la 200 si pot ajunge pana la 350 de lei. Suma include absolut toate cheltuielile, asa ca studentul nu trebuie sa mai plateasca niciun ban in plus.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor