logo
RNTV Live

Costel Lazăr, președinte Petrolul Ploiești: Traversăm momente foarte dificile din punct de vedere financiar. Să tot ajungi să cerșești bani în dreapta și în stânga

costel_lazar
Dumitrescu Vlad

Petrolul Ploiești se confruntă cu grave probleme financiare. Anunțul a fost făcut de președintele clubului ploieștean, Costel Lazăr, care  a criticat lipsa de implicare a autorităților din Ploiești și a cerut sprijin financiar.

“Momentan ne ajută doar sponsorii. Sunt foarte dezamăgit… Petrolul este echipa Ploieștiului, a prahovenilor, a petroliștilor, dar nimeni nu face nimic în afară de sponsori! Vreau să le mulțumesc pentru că au făcut eforturi, vreau să le mulțumesc acelor persoane care au venit tot timpul să întrebe și să susțină clubul așa cum au putut.

Vreau să le mulțumesc jucătorilor pentru caracterul de care dau dovadă. Traversăm momente foarte dificile din punct de vedere financiar. Să tot ajungi să cerșești bani în dreapta și în stânga, să iei împrumuturi… nu se poate, domnilor!

Mă dezamăgește atitudinea autorităților locale, care sunt indiferente. Este mare păcat că ne batem joc de această echipă, este o bătaie de joc din punctul meu de vedere!

Sunt extraordinar de dezamăgit, nu se poate așa ceva! Nu se poate ca echipa Ploieștiului să sufere! Nu le este rușine acestor oameni, care stau în funcții? E strigător la cer, credeți-mă!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor