logo
RNTV Live

Costel Lazăr, anunț de ultimă oră: Nu am demisionat. Sunt președinte

costel_lazar
Dumitrescu Vlad

Deși în urmă cu trei zile a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu cei din club pentru rezilierea contractului, Costel Lazăr a spus acum că nu a plecat de la Petrolul.

De asemenea, Costel Lazăr a anunțat că le-a transmis membrilor Adunării Generale că, dacă el este motivul pentru care presupuși oameni de afaceri dornici să investească în club nu vin cu sponsorizările, va pleca.

Cotel Lazăr: Eu nu stau legat de scaun

”Aș vrea să fac o precizare, nu sunt fostul președinte, sunt actualul președinte. Eu nu mi-am prezentat demisia. Am avut o ședință AGA în care am anunțat membrii că dacă eu sunt o problemă, renunț.


Aștept să vină cei cu bani, că așa se vehicula, ‘domnule, avem 500, avem 600, dar vrem pe altcineva’. Eu nu stau legat de scaun. Eu nu mă opun evoluției clubului și voi pleca.

Am fost deschiși și am propus și în conferință de presă și în comunicate ca orice persoană care vine cu 100 de mii de euro sau mai mult să poată să facă parte din Consiliul Director ca să vadă cum se cheltuiesc acești bani. La Petrolul nu se fură bani, pentru că nu sunt bani de furat. Sunt bani din împrumuturi.

Aduce directorul sportiv, aduce Constel Lazăr, aduce x sau y. Aducem bani să ținem echipa. Vi se pare normal? Nu putem.

Cert este că eu sunt lângă jucători. Le-am promis că nu mai mă duc în fața lor până nu se rezolvă problemele financiare. Am fost jucător de fotbal și nu-mi permit să mint jucătorii.

Avem să le dăm o jumate de lună pe septembrie și luna noiembrie.

Îmi pare foarte rău că nu am fost în localitate, să merg să stau de vorbă cu ei, să-i determin să se antreneze, dar până la urmă s-au prezentat bine astăzi și îi felicit. I-am lăsat să se descarce puțin nervos prin protestul pe care l-au făcut. Îi înțeleg.


Datoriile nu sunt mari. Dacă transferăm doi jucători, acoperim datoriile.
Sunt povești, nu a venit nimeni. Petrolul a promovat în Liga 1 cu datorii, nu le-am ascuns”, a declarat Costel Lazăr, la Digi Sport Special.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor