logo
RNTV Live

Costel Lazăr: A primit de la noi la mână și o hârtie în care i se permite să se antreneze cu orice echipă dorește, dar nu poate să și joace la formația respectivă până în următoarea perioadă de transferuri

costel_lazar
Dumitrescu Vlad

Gabi Tamaș nu mai este oficial jucătorul Petrolului începând cu data de 14 octombrie, dar până în perioada de mercato din iarnă nu poate juca la nicio altă echipă. Tamaș a părăsit gruparea ploieștenilor după ce a provocat un scandal cu antrenorul și conducerea, la finalul partidei cu FCSB.

 Costel Lazăr, președintele Petrolului Ploiești, a vorbit despre despărțirea de Gabi Tamaș.

 ”Sincer, dar chiar foarte sincer, vă spun că nu prea mai vreau să discut nimic de subiectul Tamaș. Pentru noi el este un caz închis. Ne-am întâlnit și a semnat rezilierea începând cu data de 14 octombrie. Vă mai pot spune că el a primit de la noi la mână și o hârtie în care i se permite să se antreneze cu orice echipă dorește, dar nu poate să și joace la formația respectivă până în următoarea perioadă de transferuri. Abia atunci poate să facă și acest lucru. Acum nu îl mai poate legitima nimeni”, a spus Lazăr.

 Dan Alexa vrea să profite de relația specială pe care o are cu Gabi Tamaș și nu se teme că fundașul ar putea să-i strice vestiarul, așa cum a făcut în scurta aventură pe care a avut-o la Petrolul Ploiești.

 ”Am fost colegi și ne înțelegem foarte bine! Noi avem o relație specială și sub nicio formă nu cred că aș putea avea probleme cu el la FC Brașov. Îl cunosc atât de bine! L-aș lua mâine pe Gabi Tamaș! Am vorbit cu el și recunosc că mi l-aș dori foarte mult la FC Brașov. Este un jucător foarte valoros”, a spus Dan Alexa, pentru ProSport.

 ”Gabi a ajutat-o mult pe FC Voluntari, a jucat foarte bine și la Petrolul și ar fi un mare plus pentru noi sosirea unui astfel de jucător”, a mai susținut Alexa.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor