logo
RNTV Live

Victorie importantă pentru gimnastele ploieștene de la CSM.

gimnastica
Mihai Constantinescu

Victorie importantă pentru gimnastele ploieștene de la CSM. Denisa Stoian și Miruna Ciocîrlan au devenit vicecampioane naţionale de senioare la competiția desfășurată în acest week-end în capitală. În competiţia junioarelor, echipa CSM Ploieşti, formată din Sabina Enache şi Anisia Drăgan, a ocupat locul al 7-lea.

Sportivele secţiei de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti se întorc de la Campionatele Naţionale de Junioare şi Senioare cu titlul de vicecampioane în concursul pe echipe, obţinut de senioarele Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan şi alte câteva clasări în apropierea podiumului, care se puteau transforma în medalii de bronz. Cele două reprezentante ale clubului ploieștean, au devenit vicecampioane la senioare cu un total de 141.602 puncte, fiind devansate de campioanele de la CS Corrado – CSŞ Unirea Iaşi. Miruna Ciocîrlan a acumulat 72.601 puncte, la cerc, minge, măciuci şi la panglică, iar Denisa Stoian a avut un total de 69.001, la aceleași probe. Cele două senioare au avut evoluţii bune şi în finalele pe obiecte, Denisa Stoian ocupând locul al 4-lea la minge, urmată de Miruna Ciocîrlan.  Denisa Stoian a ocupat locul al 4-lea şi la panglică, în timp ce, la măciuci, Miruna Ciocîrlan a venit pe 5. În competiţia junioarelor, echipa CSM Ploieşti, formată din Sabina Enache şi Anisia Drăgan, a ocupat locul al 7-lea, cu un punctaj total de 126.083 puncte. În competiţie au fost înscrise 46 de gimnaste de la 16 cluburi. Campionatele Naţionale de Junioare şi Senioare s-au desfăşurat în weekend şi au fost găzduite de Sala Polivalentă din Bucureşti.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor