Cornel Dinicu, administratorul complexului Ferma Dacilor, a revenit la locul tragediei pentru a oferi expertiza sa în cadrul investigației asupra incendiului devastator care a mistuit pensiunea în ziua de Crăciun, soldându-se cu moartea a opt persoane, inclusiv a trei copii, printre care și fiul său. Această vizită are loc după ce procurorii nu au reușit să obțină clarificări definitive cu privire la modul în care focul s-a răspândit în acea noapte tragică de 26 decembrie.

Cornel Dinicu, care a fost plasat în arest preventiv în timpul desfășurării investigației, a fost adus din nou la Ferma Dacilor pentru a participa la reconstituirea evenimentelor. Acesta le-a arătat anchetatorilor experiența sa din noaptea tragediei, oferind detalii cruciale care ar putea contribui la elucidarea cauzelor și circumstanțelor incendiului.

CITEȘTE ȘI Patronul “Fermei Dacilor”, aflat în arest la domiciliu, solicită derogare pentru a comunica cu familia sa. Șefa de la Urbanism se opune controlului judiciar/ VIDEO

Incendiul, care a distrus complet pensiunea, a șocat comunitatea locală și a lăsat în urmă suferință și durere. Revenirea lui Cornel Dinicu la locul tragediei este un pas important în eforturile autorităților de a afla adevărul și de a aduce justiție pentru victimele acestei tragedii cumplite. Ancheta continuă, iar contribuția lui Dinicu în cadrul procesului de investigație este esențială pentru clarificarea tuturor aspectelor legate de acest caz sensibil.

UPDATE

În timpul expertizei din teren s-a căutat camera centralei unde este și panoul de siguranță pentru a se constata dacă din punct de vedere electric există defecțiuni.

Urmează imagini filmate cu drona

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *