logo
RNTV Live

Copilul de trei ani atacat de câine, de urgență la spital

6cc44fd70d6b1a5701ea03efe06500325
Andrei-Vlăduț Gușter

Miercuri seară, după ce a fost atacat de un câine, un copil de 3 ani a ajuns la spital. Acesta se afla, însoțit de unul dintre părinți, în zona blocului în care locuiește în Lupeni, județul Hunedoara.

Autoritățile din Lupeni au fost sesizate, în jurul orei 21.00, conform IPJ Hunedoara, cu privire la faptul că un copil de 3 ani ar fi fost atacat de un câine cu caracteristici morfologice ce pot fi asimilate unei rase periculoase.

Potrivit polițiștilor, minorul se afla, alături de unul dintre părinți, în zona blocului în care locuiește. Copilul a suferit mai multe mușcături superficiale în zona piciorului drept și a fost dus la spital, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

A fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor de prevenire atacului canin, iar cercetările în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și luării măsurilor legale continuă.

Sursă: stiripesurse.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor