Un puşti din Păuleşti, campion al sportului alb

campion la tenis la 12 ani
angajare

Un puşti din Păuleşti, campion al sportului alb. Este vorba despre 𝐄𝐫𝐢𝐜 𝐌𝐚𝐱𝐢𝐦𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐧 𝐍𝐢𝐭̧𝐚̆, un puşti de 12 ani. A 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐚𝐥 𝐈𝐈𝐈-𝐥𝐞𝐚, 𝐢̂𝐧 𝐜𝐥𝐚𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐢 𝐭𝐞𝐧𝐢𝐬𝐦𝐞𝐧𝐢 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐢 𝐔𝟏𝟐. Acesta este înscris la Academia de Tenis din Păuleşti unde se antrenează.

În acest clasament l-a propulsat şi evoluţia foarte bună din cadrul Campionatelor Europene U12 din Mallorca, Spania. Un campionat dificil la care au participat cei mai buni 32 de tenismeni U12 din Europa. Eric a ajuns până în semifinală pe care a pierdut-o în faţa unui adversar rus, mult mai puternic şi agresiv în lovituri. La pachet au fost şi emoţiile foarte mari.

Urmează două săptămâni de pregătire, iar în decembrie, Eric va pleca în Portugalia, la un turneu Categoria I, unde speră să reitereze evoluţia bună.

„𝐼𝑚𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑛𝑡 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑠𝑎̆-𝑚𝑖 𝑝𝑎̆𝑠𝑡𝑟𝑒𝑧 𝑐𝑎𝑙𝑚𝑢𝑙, 𝑠𝑎̆ 𝑛𝑢 𝑐𝑒𝑑𝑒𝑧 𝑠̧𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑙𝑢𝑝𝑡 𝑝𝑎̂𝑛𝑎̆ 𝑙𝑎 𝑢𝑙𝑡𝑖𝑚𝑎 𝑚𝑖𝑛𝑔𝑒. 𝑆𝑖𝑚𝑡 𝑐𝑎̆ 𝑝𝑜𝑡 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡 𝑑𝑒𝑐𝑎̂𝑡 𝑎𝑚 𝑟𝑒𝑢𝑠̧𝑖𝑡 𝑖̂𝑛 𝑆𝑝𝑎𝑛𝑖𝑎 𝑠̧𝑖 𝑣𝑜𝑖 𝑙𝑢𝑝𝑡𝑎 𝑠𝑎̆ 𝑎𝑗𝑢𝑛𝑔 𝑝𝑒 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑙 1 𝑠𝑎𝑢 2 𝑖̂𝑛 𝑐𝑙𝑎𝑠𝑎𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙 𝑒𝑢𝑟𝑜𝑝𝑒𝑎𝑛“, a declarat campionul sportului alb.

Eric învaţă la Şcoala „Grigore Moisil“ din Ploieşti. Cadrele didactice apreciază foarte mult efortul şi rezultatele obtinute, fiind chiar l-au sprijinit. Ca să nu piardă prea mult din materie, profesorii au susţin şi cursuri online în paralel cu cele predate elevilor care au participat fizic la ore.

Eric beneficiază de sprijinul financiar pe care Consiliul Judeţean Prahova l-a acordat, în baza Legii 305/2005, Academiei de Tenis din Păuleşti unde este înscris şi unde se antrenează.

În prezent, de trei ani, deţine supremaţia naţională la categoria sa de vârstă.

Vezi şi https://republikanews.ro/85-posturi-de-soldati…/

Pentru mai multe stiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here