logo
RNTV Live

Un puşti din Păuleşti, campion al sportului alb

campion la tenis la 12 ani
Mihai Constantinescu

Un puşti din Păuleşti, campion al sportului alb. Este vorba despre ???????????????? ???????????????????????????????????????????? ????????????̧????̆, un puşti de 12 ani. A ???????????????????? ???????? ???????????????????? ???????? ????????????-????????????, ????̂???? ???????????????????????????????????????????? ???????????????????? ???????????? ???????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ????????????. Acesta este înscris la Academia de Tenis din Păuleşti unde se antrenează.

În acest clasament l-a propulsat şi evoluţia foarte bună din cadrul Campionatelor Europene U12 din Mallorca, Spania. Un campionat dificil la care au participat cei mai buni 32 de tenismeni U12 din Europa. Eric a ajuns până în semifinală pe care a pierdut-o în faţa unui adversar rus, mult mai puternic şi agresiv în lovituri. La pachet au fost şi emoţiile foarte mari.

Urmează două săptămâni de pregătire, iar în decembrie, Eric va pleca în Portugalia, la un turneu Categoria I, unde speră să reitereze evoluţia bună.

„???????????????????????????????????? ???????????????? ????????̆-???????? ????????̆???????????????????? ????????????????????????, ????????̆ ???????? ???????????????????? ????̧???? ????????̆ ???????????????? ????????̂????????̆ ???????? ???????????????????????? ????????????????????. ???????????????? ????????̆ ???????????? ???????????? ???????????????? ????????????????̂???? ???????? ????????????????̧???????? ????̂???? ???????????????????????? ????̧???? ???????????? ???????????????????? ????????̆ ???????????????????? ???????? ???????????????????? 1 ???????????? 2 ????̂???? ???????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????“, a declarat campionul sportului alb.

Eric învaţă la Şcoala „Grigore Moisil“ din Ploieşti. Cadrele didactice apreciază foarte mult efortul şi rezultatele obtinute, fiind chiar l-au sprijinit. Ca să nu piardă prea mult din materie, profesorii au susţin şi cursuri online în paralel cu cele predate elevilor care au participat fizic la ore.

Eric beneficiază de sprijinul financiar pe care Consiliul Judeţean Prahova l-a acordat, în baza Legii 305/2005, Academiei de Tenis din Păuleşti unde este înscris şi unde se antrenează.

În prezent, de trei ani, deţine supremaţia naţională la categoria sa de vârstă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/85-posturi-de-soldati…/

Pentru mai multe stiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor