logo
RNTV Live

Iubita şefului Poliţiei Floreşti, bătută fără milă. Este incredibil cine este cel care i-a aplicat corecţia

clinici de lux Floreşti I-a aplicat o corecţie fizică/ sursa zhd.ro
Mihai Constantinescu

I-a aplicat o corecţie fizică. Implicat este şeful Poliţiei Floreşti

A uitat că este poliţist şi şi-a făcut dreptate cu pumnul. Cel puţin aşa susţine fratele femeii bătute care acuză pe şeful poliţiei Floreşti că i-a aplicat tinerei o corecţie fizică.

Se pare că, orbit de furie, Mircea Alesu, șeful postului de Poliție din localitatea Florești şi-ar fi bătut iubita vineri seara pe motiv că i-ar fi infidelă. Potrivit celor de ziarulincomod.ro Mircea Alesu (34 de ani) și iubita sa (30 de ani) aveau o relație de lungă durată, dar acesta bănuia că femeia îi este infidelă și de aici ar fi început scandalul. Se pare că omul legii şi-a pălmuit iubita de câteva ori. Aceasta nu a necesitat îngrijiri medicale.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/o-padure-din-prahova-vanduta-copac-cu-copac-vezi-imaginea-dezastrului-taierilor-ilegale-de-copaci-oamenii-legii-actioneaza-in-forta-galerie-foto-video/

După scandal femeia a depus reclamaţie împotriva iubitului gelos. Acestuia i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. Cercetarea este efectuată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Superiorii acestuia fac şi ei o anchetă internă.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor