Copil de 11 ani, abuzat sexual în repetate rânduri de doi bărbaţi. Mama ŞTIA TOT

sursă foto Desteptarea.ro

Copil de 11 ani, abuzat sexual în repetate rânduri de doi bărbaţi. Mama ŞTIA TOT

În loc de protecţie, o mamă din Arad a i-a oferit orori incredibile propriului său fiu de doar 11 ani. Aceasta şi-a ofert băieţelul unor bărbaţi de 22 şi respectiv 44 de ani pentru a-şi satisface plăcerile sexuale bolnave. Cel mic a fost abuzat în repetate rânduri,  în localitatea Zădăreni, de cei doi.

Oamenii legii au intrat pe fir şi acum cei doi bărbaţi  au primit 11 respectiv 9 ani și șase luni de închisoare cu executare. Mama copilului abuzat a primit o pedeapsă de 8 ani și șase luni cu executare.

Victima trebuie să primească daune morale de aproximativ 150.000 de euro, anunţă stirilekanald.ro.

“Din cercetările efectuate, s-a stabilit că în perioada 1 iulie 2016 – 1 aprilie 2018, cei doi bărbaţi, prin constrângere fizică şi psihică, profitând de imposibilitatea de a-şi exprima voinţa, au întreţinut relaţii sexuale în repetate rânduri cu minorul”, precizaseră reprezentanţii Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad citat de stirile kanald.ro.

Vezi şi https://republikanews.ro/30-de-mii-de-ploiesteni-afectati-de-avaria-de-la-conducta-de-apa-vezi-ce-lamuriri-aduce-primarul/

Foto cu caracter ilustrativ

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here