logo
RNTV Live

Copiii din Prahova, în pericol. Este criză la Spitalul de pediatrie/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Copiii din Prahova, în pericol. Este criză la Spitalul de pediatrie.

Spitalul de Pediatrie Ploiești are nevoie de medici! Cel puțin la Camera de Primiri Urgențe, acolo unde cei 8 rămași fac cu greu față numărului mare de pacienți, mai ales că este nevoie de cel puțin 4 medici pe tură. Chiar dacă posturile vacante au fost scoase la concurs, nimeni nu s-a arătat interesat să lucreze în cadrul Camerei de Primiri Urgențe.

Copiii din Prahova, în pericol. Este criză la Spitalul de pediatrie

CRIZĂ DE MEDICI LA PEDIATRIE! Avem nevoie de medici! Acesta este apelul lansat chiar de managerul unității sanitare, dr. Anca Miu. Conducerea spitalului spune că anunțurile privind organizarea concursurilor de ocupare a posturilor rămân fără ecou,. Lipsa candidaților interesați se traduce într-o criză gravă de medici..

Potrivit doctorului Miu, medicii nu sunt interesați să vină să lucreze în cadrul Camerei de Primiri Urgențe din cauza nivelului mare de muncă.

De altfel, cu această problemă se confruntă toate spitalele din țară. Pentru a fi rezolvată această criză a medicilor, doctorul Anca Micu este de părere că ar trebui înfiinţate unor centre de permanență.

În prezent, la Camera de Primiri Urgențe la Spitalului de Pediatrie Ploiești sunt tratate în medie 150 de cazuri pe zi.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor