logo
RNTV Live

Copii din Prahova, torturați de propriul tată. Este inimaginabil ce le putea face/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Copii din Prahova, torturați de propriul tată. Este inimaginabil ce le putea face

Barbatul care isi teroriza copiii cu electrosocuri, din comuna Rafov, Prahova, a fost condamnat la inchisoare. Va avertizez ca urmeaza informatii cu un puternic impact emotional! Nu doar acestia erau torturati, ci si mama lor! Totul a ajuns in atenția poliției, dupa ce o vecina a auzit tipetele si a chemat politia.

Copii din Prahova, torturați de propriul tată

Totul a ieșit la iveală în primăvara acestui an. Vecina familiei a auzit strigate de disperare in casa de alaturi. A sunat mama copiilor, care i-a povestit ororile pe care le indura. Asa ca a decis sa sune la 112 si sa anunte politia.

Copiii de 5, 6, 10 și 12 ani au mărturisit că tatăl lor folosește aparatul respectiv cu electrosocuri, ii atinge pe picioare si maini, iar uneori le raman urme de agresiune. De acelasi tratament a avut parte si mama lor, care era agresata chiar si cu biciul.

Barbatul a spus în fața anchetatorilor că și-a cumpărat trei aparate electroșoc pentru a se apara, dupa ce a prins în curtea sa un străin care l-ar fi amenințat. A recunoscut si că dispozitivele respective le folosea in mod special asupra copiilor săi atunci când făceau gălăgie.

Acesta a fost condamnat la 5 ani și 8 luni de închisoare în regim de detenție, si este acuzat de violență în familie, sentința dată de Judectoria Ploiești, dar sentinta nu este definitiva. Pe lângă închisoare, bărbatul va trebui să plătească despăgubiri morale, copiilor săi, în valoare de 20.000 de lei, câte 5000 de lei pentru fiecare copil.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor