logo
RNTV Live

Controale pe bandă rulantă în ultimele 48 de ore în Prahova. Cununie civilă întreruptă de oamenii legii

Un şofer beat a cedat maşina unei persoane fără permis pentru a scăpa de pedeapsă!
Mihai Constantinescu

Controale pe bandă rulantă în ultimele 48 de ore în Prahova! Peste 850 de polițiști, jandarmi, polițiști locali, reprezentanți ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Prahova și reprezentanți ai autorității locale au vrut să se asigure că sunt respectate prevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Au fost verificate peste 490 de obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimate peste 4.400 de persoane și verificate peste 790 de autovehicule. În urma acestor controale, pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 435 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 44.000 de lei, 12 dintre acestea fiind aplicate conform Legii nr.55/2020 pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație după ora 23:00.


Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ.

“Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție şi să nu se expună la riscuri!”, au spues reprezentanţii IJP Prahova.

Cununie civilă înrerupăt de oamenii legii

Ieri, polițiști din cadrul Postului de Poliție Bucov au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, într-un imobil de pe raza localității Bucov are loc un eveniment privat, la care participă mai multe persoane.


La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că în curtea imobilului era aplasat un cort de evenimente în care era sărbătorită o cununie civilă. Pentru încălcarea prevederilor legale stabilite de Legea nr. 55/2020, au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.000 lei. În urma intervenției polițiștilor, evenimentul a fost întrerupt, iar participanții au părăsit locația.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/telefonul-primarului

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/concert-filarmonica/?fbclid=IwAR3424uE2KVdH5fE76ttvOpvokiOqm-bebwENtIGileXafoMGpd7Vvo3ejo

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/revenire-la-cursuir-scenarii/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor