logo
RNTV Live

Legile Educației, dezbătute chiar în acest moment în Senat

senatul_romaniei_fb_24646000
Andrei-Vlăduț Gușter

Astăzi, 16 mai, au început dezbaterile pe amendamentele aduse legilor Educației. Comisia de învățământ din Senat, transmite prin Sorin Cîmpeanu, că în data de 22 mai se vor finaliza voturile finale pentru legile Educației, în Senat.

De remarcat că proiectele legilor Educației au fost votate pe 10 mai, în Camera Deputaților. Senatorii din comisia de învățământ au început marți dezbaterea pe amendamente pe proiectele legilor Educației.

Reprezentanții Senatului au avut la dispoziție doar 4 zile să depună amendamentele până pe 14 mai. De marți, potrivit calendarului stabilit de Biroul permanent al Senatului. Grupurile parlamanetare nu au anunțat public câte amendamente au fost depuse.

Aceste dezbateri au început încă de la ora 10:00. Președinta comisiei de învățământ este Monica Anisie (PNL). Din comisie face parte și fostul ministrul al educației, inițiator al primei variante a legilor Educației, Sorin Cîmpeanu.

Sursă: edupedu.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor