logo
RNTV Live

Controale pe bandă rulantă în ultimele 24 de ore, în Prahova

control-sars-cov-2
Mihai Constantinescu

Controale pe bandă rulantă în ultimele 24 de ore, în Prahova! Echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, polițiști locali au verificat modul de respectare a normelor legale impuse în perioada stării de alertă. S-a acţionat cu precădere în zona centrelor comerciale, la unități de alimentație publică, zone de agrement, zone aglomerate, precum și mijloace de transport în comun.

Astfel, au fost controlate 341 de obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun) . Au fost legitimate 1356 persoane și verificate 586 autovehicule (dintre acestea 265 mijloace de transport public în comun).

Au fost verificate, în principal, modul în care societățile comerciale aplică măsurile specifice de diminuare a riscurilor, pentru activitățile desfășurate în spațiul public, privat sau închis, care constau în purtarea mijloacelor de protecție individuală de către angajați și clienți, modul de amenajare a teraselor pentru asigurarea distanțării fizice, asigurarea accesului și participarea la evenimente a unui număr limitat de persoane.

Astfel, au fost efectuate verificări la 71 societăți comerciale. Au fost aplicate în total 84 sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 14.670 de lei. Dintre acestea, 55 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 28 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, iar o sanțiune pentru fapte de natură economică

. Polițiștii verifică în mod constant modul de respectare a măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-COV-2. Aceste acțiuni au, în special, un caracter preventiv și aduc în atenția cetățenilor necesitatea respectării măsurilor de protecție sanitară și de distanțare fizică.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/asfalatari/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fostul-manager-al-spitalului…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

comunicat IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor