Consiliul Local Ploieşti alocă astăzi bani pentru achiziția de echipamente de protecție. Spitalele, la control!

cautam-reporteri-republikanews

Consiliul Local Ploieşti alocă astăzi bani pentru achiziția de echipamente de protecție. Spitalele, la control!

În cursul zilei de ieri, primarul Adrian Dobre a mers în vizită de lucru la Spitalul Municipal Schuller și Spitalul de Pediatrie. Cele două unităţi medicale sunt în subordinea Primăriei Ploiești.

Edilul a solicitat conducerii Spitalului Municipal suplimentarea măsurilor prin care se asigură triajul epidemiologic la intrare.

just insolv sprl

De menţionat este şi că, pentru moment, personalul medical din cele două spitale dispune de echipamentele de protecție necesare, existând în derulare o serie de achiziții pentru suplimentarea lor.

De asemenea, până în acest moment, s-a dispus achiziția unui aparat Real Time-PCR pentru Spitalul de Pediatrie (procedura este în derulare), precum și două sisteme profesionale de nebulizare necesare pentru dezinfecția ambulanțelor după transportarea pacienților suspecți sau confirmați cu COVID-19, care au fost deja predate Serviciului de Ambulanță Județean Prahova.

Totodată, în ședința de Consiliul Locade astăzi se va suplimenta sumele deja alocate acestora cu câte 100 de mii lei, special pentru achiziția de echipamente de protecție.

Vezi şi https://republikanews.ro/solutia-gasita-de-sportivii-csm-pentru-a-continua-antrenamentele/?fbclid=IwAR2qgSuV1ncpRVNe2Q1JUkFc06YM59NLzS3OkGxpQeuVAfbbB4IoTtQ-28Y

Vezi şi https://republikanews.ro/presedintele-cj-prahova-vrea-ca-purtarea-mastilor-sa-devina-obligatorie/?fbclid=IwAR1ymrIxFyzJksgu3iWf0Iv1MLqi5tERgkfEu5UnhWFbnO1x6Kp3ZJnploM

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-povestea-tanarului-de-la-casa-de-copii-ajuns-medic-care-va-salva-vieti-la-timisoara-pentru-ca-ploiestiul-nu-l-a-vrut/?fbclid=IwAR3–9R7pKkMHA9EVyr_kC_VdmXQwBTRzFh9hP9VDKOQMPdvOQ-ZaFrlBJE

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here