logo
RNTV Live

Consiliul Județean Prahova se consultă cu navetiștii și așteaptă propunerile lor

img-20170322-wa0012
Ștefan Petre

CJ Prahova a lansat în consultare publică proiectul de hotărâre privind organizarea serviciului public pentru transportul județean de persoane. Oricine poate trimite propuneri pentru îmbunătățirea acestor servicii, de la persoane fizice (navetiști) până la firme și organizații.

Documentele atașate proiectului includ sugestii referitoare la program, grafic, stații și trasee. De asemenea, se precizează în anexe că valoarea contractului, pe următorii șapte ani, este estimată la 814.333.323 de lei.

Documentația indică următoarele cifre: în județ sunt 116 trasee utilizate, zilnic, de aproape 75.000 de călători. De aceea, sunt necesare 45 de autobuze și 144 de microbuze.

Anunțul oficialităților

„Consiliul Județean Prahova anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului de hotărâre privind organizarea serviciului public de transport județean de persoane prin curse regulate pe raza administrativ-teritorială a județului Prahova.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus procedurii de transparență decizională, se pot depune

>>> prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituției, accesând linkul de AICI.

>>> ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail informatii@cjph.ro,

>>> prin poștă, pe adresa Ploiești, Bd. Republicii nr. 2-4

>>> la sediul instituției – Registratura, situată la Intrarea B, cam. 61, parter, Palatul Administrativ, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:30, începând cu data anunțului până la data de 15 februarie 2023 (reprezentând termenul de consultare publică – primire propuneri/sugestii/opinii)” se arată în comunicatul transmis de CJ Prahova.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus procedurii de transparență decizională, se pot depune:

  • prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituției, accesând linkul de AICI.
  • prin poștă, pe adresa Ploiești, Bd. Republicii nr. 2-4

Proiectul poate fi consultat AICI.

Sursă: telegrama.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor