Interzis autoutilitarelor în parcările din Ploiești. Ce riscă cei care nu vor respecta decizia

Interzis autoutilitarelor în parcările din Ploiești. Este noul proiect de hotărare pe care primarul municipului, Andrei Volosevici, intenționează să- i introducă pentru parcările din oraș pentru a decongestiona parcările supraaglomerate. Astfel, în vizor sunt autoutilitarele de marfă, remorcile şi semiremorcilor care sunt lăsate în parcările condominiale din Ploieşti.

cel mai verde complex reziential

Cei care dețin astfel de autovehicule trebuie să știe că proiuectul de hotărare prevede ca ele să poate fi parcate în cinci zona din oras. Este vorba despre: Bulevardul Petrolului (pe tronsonul de la Liceul de Chimie până la Rafinăria Astra), apoi parcarea cu dale de lângă conducta de termoficare din cartierul Vest, dar și zona din spatele depoului de troleibuze situat pe Gheorghe Grigore Cantacuzino, cu drum de acces între Coca-Cola şi depou. O alata zona care ar putea fi folosita este și strada Mihai Bravu – zona industrială UZTEL, pe prima bandă de circulaţie și în final și Strada Stindardului, inclusiv parcarea pentru microbuze şi autobuze.

Dacă proiectul de hotărare se adoptă, cei care vor fi prinși că nu respectă noile reguli vor primi amenzi usturătoare, de pană la 2 500 de lei.

Vezi și

Pentru mai multe știri, vizitați site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here