logo
RNTV Live

Consiliul Județean Prahova, amendat cu 20.000 lei de ISU

consiliul judetean prahova
Dumitrescu Vlad

Consiliul Judeţean Prahova a fost amendat cu suma 20.000 de lei de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pe motiv că nu are un serviciu de pompieri autorizat în Palatul Administrativ, clădire pe care o are în administrare.

Amenda a fost aplicată în urma unui control în luna august, pompierii din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova considerând faptul că  modul de organizare al administrației județene pe linie de situaţii de urgenţă nu este unul adecvat.

Asta în condițiile în care, în organigrama exicutivului județean,  există un compartiment de securitate şi sănătate în muncă şi situaţii de urgenţă, care are în prezent două posturi prevăzute şi care funcţionează în Palatul Administrativ din Ploieşti.

Situaţia a fost dezbătută în ultima ședință a Consiliului Județean Prahova, atunci când consilierii PSD  au ridicat această problemă.

Conducerea executivului județean a explicat faptul că problema de fond a fost moştenită de la un mandat la altul şi că serviciul nu a funcţionat niciodată în mod adecvat.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor