Ploiești: A fost convocată o celula de criză

cautam-reporteri-republikanews

A fost convocată o celula de criză din cauza vremii extreme.

Se vor înregistra vijelii puternice, grindină, viteza vântului fiind cuprinsă între 80 și 100 km/h. Vor cădea averse importante, cantitatea de apă fiind cuprinsă între 35..50l/mp, izolat 70l/mp.

just insolv sprl

Astfel, s-au stabilit măsuri de prevenire și de intervenție operativă în cazul apariției unor situații de urgență generate de fenomenele meteorologice deosebite.

Municipalitatea, prin Poliția Locală, va derula o monitorizare permanentă a posibilelor efecte apărute din cauza condițiilor meteorologice, la nivelul municipiului Ploiești, spre a se interveni cu operativitate.

Totodată, sunt pregătite pentru intervenție echipele și utilajele SC Servicii de Gospodărire Urbană SRL Ploiești pentru a se putea interveni cu promptitudine, în vederea înlăturării efectelor fenomenelor meteorologice periculoase.

Operatorul serviciului de transport urban, SC Transport Călători Express SA Ploiești,  are asigurate echipe de intervenție în cazul eventualelor probleme apărute în derularea în bune condiții a transportului public de persoane.

Totodată, s-au dispus măsuri pentru punerea în siguranță a lucrărilor edilitare aflate în derulare de către municipalitatea ploieșteană.

Primăria municipiului Ploiești reamintește cetățenilor că problemele sau evenimentele deosebite, cauzate de fenomenele meteorologice anunțate, pot fi semnalate nonstop la numărul unic de urgențe 112,  Dispeceratul municipalității, la numărul 0244984 sau la Dispeceratul Poliției Locale – 0244954.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here