logo
RNTV Live

Consilierii locali au decis prelungirea contractului de salubritate cu câteva luni/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Consilierii locali au decis prelungirea contractului de salubritate cu câteva luni.

Consiliul Local Ploiești a aprobat în cadrul unei ședințe extraordinare, proiectul de hotărâre privind măsurile de asigurare a serviciului public de Curățenie și Deszăpezire Căi Publice. În acest context, contractul cu Blue Planet a fost prelungit până la finalul anului. Asta pentru că nici acum nu este finalizată licitaţia pentru curăţenie şi deszăpezire.

Primăria Ploiești va încredința din nou direct serviciul de curățenie și deszăpezire a străzilor până la finele anului. Decizia a fost luată de Consiliul Local Ploiești în cadrul unei ședințe extraordinare.

Consilierii locali au decis prelungirea contractului de salubritate

În timpul dezbaterilor, consilierul local Prahova în Acțiune, Alexandru Ștefan, a cerut explicații cu privire la faptul că licitația pentru curățenie și deszăpezire nu a fost finalizată nici în prezent.

Reacția primarului Andrei Volosevici nu a întârziat să apară. Edilul șef al localității a susţinut că Agenția Națională  pentru Achiziții Publice nu a răspuns la anumite întrebări înaintate de Primăria Ploiești.

Ccontractul cu Blue Planet a fost prelungit până la finalul acestui an.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor