logo
RNTV Live

VIDEO/O cultură indoor de cannabis le-a adus traficanților un profit rapid de peste 50.000 de lei.

cannabis
Mihai Constantinescu

Cultură indoor de cannabis, descoperită de oamenii legii

VIDEO/O cultură indoor de cannabis le-a adus traficanților un profit rapid de peste 50.000 de lei.

Traficul cu droguri de risc tinde să prindă teren în țara noastră. Recent, oamenii legii au indisponibilizat peste 1 kilogram de cannabis, în urma a 11 percheziții efectuate în Călărași și București, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Potrivit Poliției Române, din decembrie anul trecut până în prezent, bănuiții ar fi distribuit droguri de risc în Călărași și în București. Întreaga cantitate de cannabis ar fi fost vândută cu peste 50.000 de lei.

La data de 28 martie, polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare, pe raza județului Călărași și au descoperit o cultură de cannabis, compusă din 7 plante mature, de aproape 1,2 metri înălțime, aparatură specifică necesară cultivării cannabisului, 1 cântar  electric și aproximativ 200 de grame de cannabis.

Cei în cauză ar fi cultivat cannabis, pe care ulterior l-ar fi recoltat și pus la uscat, în vederea comercializării.

În cadrul aceluiași dosar penal, la data de 18 aprilie a.c., polițiștii au depistat în flagrant delict, în București, o persoană ce avea asupra sa 500 de grame de cannabis.

O zi mai târziu, au fost efectuate 6 percheziții domiciliare, în Capitală, și au fost descoperite și confiscate peste 450 de grame de cannabis, 9 telefoane mobile, 7.030 de euro, aproape 39.000 de lei, 2 grindere și un cântar electric, potrivit sursei citate.

În urma probatoriului administrat, două persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor