logo
RNTV Live

CONPET a primit vizita Corpului Diplomatic și Consular al României

Premieră pentru Prahova. În cadrul Reuniunii Anuale a Diplomației Române, județul a fost inclus în agenda acestei manifestări, ca punct de interes major
Mihai Constantinescu

Premieră pentru Prahova. În cadrul Reuniunii Anuale a Diplomației Române, județul a fost inclus în agenda acestei manifestări, ca punct de interes major

CONPET a primit vizita Corpului Diplomatic și Consular al României, cu ocazia Zilei Diplomației Române. Delegația oficială, formată din 80 de ambasadori și consuli ai României în străinătate, a fost condusă de Ministrul Afacerilor Externe, domnul Teodor Meleşcanu.

O contribuţie importantă în cadrul întâlnirii a adus şi Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, prin promovarea județului Prahova în mediul diplomatic.

Momentul a fost cu atât mai important cu cât a fost pentru prima dată când, în cadrul Reuniunii Anuale a Diplomației Române, județul Prahova a fost inclus în agenda acestei manifestări, ca punct de interes major.

Noi, CONPET S.A., susținem diplomația economică românească și dorim să ne oferiți sprijin în promovarea proiectelor sau parteneriatelor noastre pe piețele externe[…]vă asigur de faptul că, vă stăm alături în orice demers întreprins în vederea asigurării păcii, stabilității naționale și bunelor relații cu vecinii și partenerii din exterior”, a declarat domnul Liviu ILAȘI, director general CONPET S.A..

Gazdele vizitei Corpului Diplomatic și Consular al României au fost: Ioana Mădălina Lupea, Prefectul județului Prahova, Bogdan Toader, Președintele Consiliului Județean Prahova și Ludmila Sfârloagă, Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova.

CONPET S.A. este operatorul Sistemului Național de Transport al petrolului prin conducte, companie strategică pentru industria energetică națională, reprezentativă pentru piața românească de capital.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor