Connect- R a filmat ultimul videoclip la Păulești, în casa Contelui de Transilvania. Din decor a făcut parte și un sicriu!

cautam-reporteri-republikanews

Connect- R are legături tot mai strânse cu Prahova. Artistul a ales să filmeze ultimul său videoclip…la doi pași de Ploiești, în comuna Păulești. Locul a fost ales cu grijă de artis. Așa că vineri seară, reședința lui  Alexandru Petrescu, fost concurent la Masterchef și deținătorul titlului de  Conte de Transilvania, s-a transformat în studio de filmări. Clipul în care cântă și Connect-R, este al piesei „Scrum”, single extras de pe viitorul material al lui Killa Fonic, un tânăr ploieștean în vârstă de 26 de ani, care face parte din trupa hip-hop Satra Benz. Locuința contelui a fost aleasă și pentru că este decorată impresionant. Din casa lui Alexandru Petrescu nu lipsesc armele de colecție, dar și un tablou vechi de peste 500 de ani din patrimoniul spaniol.

14151941_10154145185009934_78515919_o

Tema videoclipului este catharsisul și renașterea phoenixiană din propria cenușă. Respectiv, conform definiției, catharsisul înseamnă eliberarea de pasiuni și purificare de emoții, prin intermediul artei. Așa că elementul central din decor l-a reprezentat un sicriu în care se afla o tânără. În cele opt ore de filmare, Connect-R și Killa Fonic au stat în întuneric și lângă sicriu, conform scenariului.

Clipul este semnat la casa de productie Seek Music, echipa ce a participat în ultimii 2 ani la producția multor piese ale artiștilor de renume, cum ar fi “Pe aripi de vânt” – Delia, “Îngerii au demonii lor” – Dan Bittman , sau  “Falava” cu Andra. Lansarea are loc pe 25 septembrie 2016 în Berăria H din București.

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here