logo
RNTV Live

Conducerea TCE Ploiești a anunțat că, de la începutul lunii viitoare, nu vor mai funcționa unele casierii/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Conducerea TCE Ploiești a anunțat că, de la începutul lunii viitoare, nu vor mai funcționa casieriile de pe Armoniei și de la Podul Înalt. Singura casierie care rămâne deschisă, după 1 noiembrie, este cea de la sediul societății, de pe str. Găgeni.

Conducerea TCE Ploiești a anunțat că, de la începutul lunii viitoare, nu vor mai funcționa unele casierii

Casieriile societății de transport în comun din Ploiești situate pe strada  Armoniei și la Podul Înalt nu vor mai funcționa începând cu data de 1 noiembrie. Singura  care rămâne deschisă este cea de la sediul societății, de pe str. Găgeni.

Potrivit conducerii TCE Ploiești, în această situație nu vorbim despre concedierea personalului care lucra în cele două puncte de vânzare a abonamentelor și biletelor. Angajații urmează a fi relocați în alte casierii.

De asemenea, vor mai funcționa, dar numai de luni până vineri, tonetele de bilete de la Lămâița, Coreco Sud, Coreco Hale, Complex Nord și Palatul Culturii.

În celelalte stații din Ploiești și în afara programului de funcționare a acestor tonete, ploieștenii pot achita tariful de călătorie prin SMS la numărul de telefon 7445, utilizând automatele de bilete sau aparatele POS montate în mijloacele de transport.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor