Concursul de pescuit pentru copii, amânat

copii
Mihai Constantinescu

Concursul de pescuit pentru copii, amânat.

Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile, concursul de pescuit pentru copii, organizat weekendul acesta, pe lacul din Parcul Memorial „Constantin Stere”, se amână pentru data de 18.06.2022, ora 09.00.

Organizatorul evenimentului este Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere” Ploiești.

Pot participa copii cu vârsta între 7-14 ani, care trebuie să fie însoțiți de părinți/bunici/tutore, ce vor semna un acord de asumare a responsabilității totale în ceea ce privește copilul.

Înscrieri pentru această competiție se fac doar la adresa de e-mail: [email protected] Titlul mesajului electronic trebuie să fie “Concurs de pescuit pentru copii-2022”, iar la înscriere trebuie precizate numele, vârsta copilului și un număr de telefon pentru contact. Menționăm că sunt disponibile 15 locuri în cadrul competiției.

Detalii suplimentare despre concurs se pot obține la telefon 0244.275.972 – interior 4 sau la adresa web: https://www.facebook.com/parc.bucov

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor