Concubini bătuți de un musafir, la Câmpina!

Sursă foto: PHonline.ro
angajare

Oamenii legii din cadrul Poliției Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, că ea și concubinul său au fost agresați de un bărbat de 51 de ani, aflat în vizită.


Conflictul ar fi avut loc sâmbătă seara, pe fondul consumului de alcool.

„În urma verificărilor efectuate de oamenii legii – n.r. se menţionează într-un comunicat de presă al IPJ Prahova s-a stabilit faptul că atât apelanta cât și concubinul acesteia, aflându-se la adresa de domiciliu, au avut un conflict spontan cu un alt bărbat în vârstă de 51 de ani, care se afla în vizită la aceștia.


La scurt timp, conflictul a degenerat, moment în care, femeia și bărbatul în vârstă de 51 de ani s-ar fi agresat reciproc, ulterior, și concubinul apelantei intervenind în altercație, fiind lovit și el de bărbat. De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a acordat primele îngrijiri necesare apelantei și concubinului acesteia, ulterior cei doi fiind transportați la spital.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 51 de ani, din Câmpina, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.


În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”.

Sursă: Ziarul Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here