RECITINDU-L PE NICHITA. 11 ELEGII. – evenimentul care a umplut sala Teatrului „Toma Caragiu”

angajare

Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești a sărbătorit astăzi 90 de ani de la nașterea poetului Nichita Stănescu prin evenimentul RECITINDU-L PE NICHITA. 11 ELEGII.

Începând cu ora 18:30 publicul a avut onoarea să asculte poezia lui Nichita Stănescu în interpretarea artistului Sergiu Cioiu. Muzica spectacolului a fost interpretată live de violonistul și muzicianul Sabin Penea.

Despre artistul Sergiu Cioiu, Nichita Stănescu spunea că „devine el însuşi un spectacol. Bucuria interpretării lui ne deschide pleoapa cu un răsărit de stea.” (La o adică, 1982)

Sala a fost plină, iar recitalul a umplut inimile spectatorilor de bucurie prin armonia si interpretarea de excepție a artistului Sergiu Cioiu.

În această seară, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, actorul Sergiu Cioiu ne-a purtat pe aripile poeziei lui Nichita Stănescu. Spre încântarea publicului, tonurile subtile ale vocii sale au fost acompaniate de vioara muzicianului Sabin Penea. Vă mulțumim că ne-ați fost alături!” au declarat reprezentanții Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești pe pagina de Facebook.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here