logo
RNTV Live

Comunicat PMP Prahova: Adrian Pițigoi este președintele interimar al filialei județene

pitigoi
News Republika

Disensiunile din Partidul Mișcarea Populară au condus la împărțirea partidului între doi lideri. Atât Cristian Diaconescu, cât și Eugen Tomac, susțin că sunt liderii aceste formațiuni.

Acest lucru s-a extins și la Prahova unde atât Cătălina Bozianu, cât și Adrian Pițigoi, spun că sunt președinții PMP Prahova.

Filiala județeană a transmis însă un comunicat de presă prin care se arată că Adrian Pițigoi a fost munit președintele filialei în urmă cu aproape o lună.

Iată comunicatul:

„Partidul Mișcarea Populară-Organizația Prahova informează asupra faptului că începând cu data de 20.03.2022, prin hotărârea CEN nr. 37, domnul Pițigoi Ioan-Adrian a fost numit Președinte interimar al Organizației Județene PMP Prahova. În consecință, de la data mai sus menționată, punctele de vedere și comunicatele doamnei Bozianu Nicoleta-Cătalina nu mai reprezintă poziția oficială a partidului iar eventualele documente emise cu semnătura sus-numitei sunt nule de drept. Pentru clarificarea situației politice din PMP, menționăm faptul că Președintele Partidului Mișcarea Populară este domnul Diaconescu Cristian așa cum se poate lesne verifica la Tribunalul București-Partide politice, pozitia 62. (tribunalulbucuresti.ro) Din punct de vedere politic, la nivelul județului Prahova, PMP susține ca și până acum dezvoltarea județului în conformitate cu principiile asumate în calitate de membru al familiei Partidului Popular European (PPE) alături de PNL și UDMR”, se arată în comunicatul semnat de Adrian Pițigoi, în calitate de președinte interimar PMP Prahova.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor