logo
RNTV Live

Comunicat important! Hidro Prahova anunță noile tarife pentru populație

Investiţii importante
Ciprian Radu

Hidro Prahova anunță noile tarife pentru populație

Operatorul regional al sistemelor de apă și canalizare din județul Prahova, HIDRO PRAHOVA SA, anunță ajustarea prețurilor și tarifelor la serviciile publice de alimentare cu apă și canalizare pentru abonații din aria de operare, începând cu 1 iulie 2018.

Decizia va fi aplicată în conformitate cu “Strategia de tarifare pe perioada 2016-2018”, aprobată prin Hotărârea nr. 89/2016 a Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”Parteneriatul pentru Managementul Apei – Prahova”.

Urmare a aplicării strategiei tarifare, noile prețuri și tarife pentru populație vor fi:

 

Serviciul Preț fără TVA

lei/mc

Preț inclusiv TVA

lei/mc

Apă potabilă pentru întreaga arie de operare 4.69 5.11
Canalizare pentru întreaga arie de operare 2.86 3.40

 

Ajustarea prețurilor și tarifelor pentru serviciile publice de alimentare cu apă și canalizare a fost  aprobată  prin Decizia nr. 82/13.06.2018 a Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice și se încadrează în prevederile Actului Adițional nr. 19/2016 la Contractul de delegare de gestiune, încheiat între Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Parteneriatul pentru Managementul Apei – Prahova” și societatea HIDRO PRAHOVA SA.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor