Companie din Ploieşti , gest impresionant pentru SAJ Ploieşti

Companie din Ploieşti , gest impresionant pentru SAJ Ploieşti

O companie din Ploieşti – membră a Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova,  împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, au pus la dispoziţia Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova – Staţia Ploiesti, cu titlu de sponsorizare, un sistem de dezinfecţie pentru autoutilitare sanitare – inclusiv cele de tip SMURD.

Sistemul va fi instalat la sediul Serviciului de Ambulanta Judetean Prahova – Statia Ploiesti, de pe Soseaua Vestului, Nr. 24 si va fi operational incepand de astazi, 3 aprilie a.c., orele 11:00.

Totodată, acest sistem poate fi realizat şi pentru serviciile de ambulanta din alte judeţe, cu costuri minime, care sa acopere strict materialele si mana de lucru ale firmei producătoare din Ploieşti.

Vezi şi https://republikanews.ro/fotoprahova-mai-face-un-pas-in-lupta-cu-covid-19-instrumentul-pentru-diagnosticarea-infectiilor-va-fi-montat-la-s-j-u/?fbclid=IwAR1NTEf0pp6lZXC46cHAQ3Phc5LNBzIKxCyiDBi15NMIIAnwFv3TQlzHSMI

Pentru mai multe ştiri,, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

VIDEO/ Bursa de valori educaționale/ Colegiul Economic “Virgil Madgearu” Ploiesti, Liceul...

Doua unitati de invatamant cu traditie din Prahova si-au prezentat oferta educationala in cadrul emisiunii time alert.  Este vorba despre Colegiul Economic Virgil Madgearu...