logo
RNTV Live

Comisarii ANPC, controale fulger la Sinaia, în restaurante şi fast-food-uri. Două spaţii, închise/ FOTO

mizerie-restaurante9
Mihai Constantinescu

Comisarii ANPC, controale fulger la Sinaia, în restaurante şi fast-food-uri. Două spaţii, închise!

Restaurantele, fast-food-urile şi cofetăriile din Sinaia au fost supuse unor ample controale din partea inspectorilor ANPC. Au vrut să se asigure că cei care vin în staţiunea montană vor beneficia de servicii de calitate.

Astfel, echipe de control coordonate de  președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Mihai Culeafă, au efectuat controale la sânge pe segmentul de alimetaţie publică.

Din nefericire, controalele au scos la iveală nenumărate probleme. Printre ele amintim şi: spaţii de depozitare insalubre şi neigienizate, produse expirate din carne şi peşte. Au fost retrase de la comercializare cantităţi importante de produse din carne, peşte, dar şi semipreparate.

Afaceri închise

În unul dintre restaurantele controlate, pe lângă produse expirate, au fost găsite şi diferite preparate, mai precis ciorbe şi tocănite, care nu aveau elemente de identificare. Mai precis, nu s-a putut stabili data când au fost gătite.

Problemele nu s-au oprit aici. Din cauza neregulilor, un restaurant şi o cofetărie au fost închise.

Amenzile totale se ridică la peste 80 de mii de lei.

Controalele vor continua şi în perioada următoare. președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Mihai Culeafă atrage atenţia că RESPECTUL ZERO faţă de clienţi va avea TOLERANŢĂ ZERO, aşa cum se face în întreg demersul de la nivel naţional, prin care se urmăreşte protejarea consumatorului. Verificări se fac în toată ţara.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-barbat-din-ploiesti-a-murit…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor