logo
RNTV Live

Comercianții din Orăselul Copiilor părăsesc spațiul. De ce sunt nemulțumiți?/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Comercianții din Orăselul Copiilor părăsesc spațiul. De ce sunt nemulțumiți?

Comercianții au început să fugă din Orășelul Copiilor amenajat la Hipodrom, nemulțumiți de lipsa clienților și de zona în care a fost amplasat acesta. În timp ce primarul Volosevici dă explicații absurde, președintele CJ insistă pentru preluarea parcului vest, cu promisiunea că va amenaja anul viitor acolo, cel mai frumos Orășel al Copiilor.

Comercianții din Orăselul Copiilor părăsesc spațiul. De ce sunt nemulțumiți?

Amenajarea Orășelului Copiilor la Hipodrom a stârnit un val de nemulțumire. Pe lângă faptul că a fost catalogat cel mai urât și sărăcăcios târg de Crăciun din țară, ploieștenii spun și că este prea departe, la marginea municipiului. Din lipsă de clienți, șase comercianți s-au și retras.

Andrei Volosevici are argumente halucinante încercând să explice de ce avem cel mai urât orășel al copiilor.

Președintele Consiliului Județean Prahova a profitat de moment ca să insiste pe lângă consilierii locali să aprobe transferul Parcului Municipal vest către administrația județeană. Iulian Dumitrescu promite cel mai frumos Târg de Crăciun anul viitor, în parcul vest.

Orășelul Copiilor de la Hipodrom ar trebui să funcționeze până pe data de 8 ianuarie.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor