logo
RNTV Live

Aproape niciun comerciant nu eliberează bon fiscal în Orășelul Copiilor. Totul a fost filmat cu o cameră ascunsă/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Aproape niciun comerciant nu eliberează bon fiscal în Orășelul Copiilor. Totul a fost filmat cu o cameră ascunsă

Pe lângă modul jalnic în care se prezintă așa zisul Orășel al copiilor din Ploiești, un loc unde nici cei mici nu doresc să ajungă, mai este o problemă pe care autoritățile competente nu ar trebui să o ignore. Comercianții nu eliberează bonuri fiscale. Mai mult, nici măcar nu au case de marcat. Cu alte cuvinte, am putea spune că aici este raiul evaziunii fiscale.

Aproape niciun comerciant nu eliberează bon fiscal în Orășelul Copiilor. Totul a fost filmat cu o cameră ascunsă

O echipă Ploiești TV a filmat cu camera ascunsă în orășelul copiilor din Ploiești, un loc despre care am putea spune că este departe de ceea ce și-ar fi dorit un copil.  Aproape niciun comerciant nu eliberează bon fiscal. Mai mult, aceștia recunosc și faptul că nu au case de marcat, invocând că au venit de probă.

Ca să nu mai vorbim de prețuri care sunt piperate și nici măcar afișate peste tot. Și capitolul igienă lasă de dorit. Aceeași situație am găsit-o și în centrul orașului, la deschiderea oficială a iluminatului festiv.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor