logo
RNTV Live

Colegiul “Spiru Haret” din Ploiești a lansat apelul de selecție a elevilor și a profesorilor pentru proiectul Erasmus+

14bc2cd2-dd3b-4fe8-a58f-abab63308177
Marin Ana

Colegiul “Spiru Haret” Ploiești – instituție acreditată Erasmus +, continuă proiectele de mobilități internaționale.

Conducerea Colegiului “Spiru Haret” din Ploiești și Comisia de implementare a proiectului Erasmus+ a lansat apelul de selecție a elevilor și a cadrelor didactice interesate să participe la mobilități în anul școlar 2022-2023.

Este vorba despre proiectul Erasmus+ – Acțiunea Cheie 1 – Educația școlară (SCH), Număr de referință proiect 2021-1-RO01-KA121-SCH-000061519, prin intermediul căruia un număr de 20 de elevi și 12 profesori vor derula activități de tip Group mobility of school pupils, cursuri structurale și job-shadowing, în Turcia, Austria și Cehia.

Mobilitățile prevăzute pentru perioada următoare sunt aferente anului II din cadrul Acreditării Erasmus+ și continuă procesul de internaționalizare a școlii, de conectare la rețeaua profesională europeană și de digitalizare, astfel încât elevii și profesorii școlii să fie adaptați la schimbările din mediul social și educational actual.

Rezultatele obținute în proiectele Erasmus+ derulate până în prezent, precum și informații suplimentare despre demersurile viitoare sunt disponibile pe site-ul instituției și pe pagina oficială de Facebook a Colegiului “Spiru Haret”, Municipiul Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor