logo
RNTV Live

Cocaină şi cannabis din Spaina, vândute la cumpăratori din Prahova. Flagrant/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Ieri.,polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Ploiești, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant, în urma căreia o persoană a fost depistată în timp ce ar fi introdus în țară, din Spania, cocaină.

Ulterior, au fost puse în executare două mandate de percheziţie domiciliară și două mandate de aducere, în municipiul Ploiești.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate aproximativ 2,8 kg. de cannabis, 120 de grame de cocaină, 80 de grame rezină de cannabis, ustensile ce par a face obiectul activității infracționale, precum și bani (90.661 de lei, 6.755 de euro, 1.750 de lire, 820 de dolari, 100 de franci, 550 de franci elvețieni).

Polițiștii au documentat, începând cu luna februarie , activitatea infracțională a două persoane, implicate în introducerea în țară și traficul de droguri de risc și mare risc (cannabis, rezină de cannabis și cocaină).

Din cercetări a reieșit că persoanele în cauză s-ar fi aprovizionat cu cantități importante de cocaină și cannabis, din Spania, droguri care ulterior ar fi fost introduse în țară și comercializate către diferite persoane din Prahova.

Persoanele vizate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești pentru audieri, iar, după finalizarea audierilor, procurorul de caz a dispus reținerea acestora pentru 24 de ore.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor